blogghelene.blogg.se

Resa är bra på många sätt.

Publicerad 2015-01-08 20:00:46 i Allmänt,

Jag älskar att resa och uppleva nya saker, och det gör väl de flesta människor! Därför önskar jag verkligen att alla har möjlighet att resa någonstans då och då.
Man får se och uppleva så många nya saker, och man lär sig så mycket av det man upplever, om de personer man reser tillsammans med, men inte minst lär man sig mycket om sig själv!
Detta är verkligen en spännande ingrediens i resandet, men kan också vara skrämmande!
Upptäcker man otrevliga sidor hos sig själv, så är det ju inte så kul, men då får man ta det som en lärdom och försöka ändra detta till ngt bättre. Att ändra på andra människor går ju inte, så man får bara utrusta sig med tålamod och överseende. Men de flesta man möter är ju otroligt vänliga och trevliga, så härliga och tillmötesgående att man blir förvånad!
Vi har varit på en kryssningsbåt i två veckor, och där var 1950 gäster med 35 olika nationaliteter, och 750 personer som arbetade på båten med 17 olika nationaliteter. Och det gick väldigt bra att hålla sams och ha riktigt trevligt tillsammans! Är inte detta fantastiskt?
Även på hotell, taxiresor och flygresor möter man ju många människor, och på 3 veckor har jag inte råkat på någon som varit tråkig eller elak, och det har förvånat mig.
De som önskat oss en lycklig resa, fick verkligen rätt.
En tacksam Heléne

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela